Minecraft på konsol får en stor opdatering i begyndelsen af oktober, der dermed bringer den lidt tættere på PC-versionen. Samtidig kommer en pakke med DLC, kaldet Chinese Mythology Mash-Up. Både udvidelse og Chinese Mythology Mash-Up udkommer den 4. oktober.

Opdateringen vil inkludere syv nye typer af byggematerialer End Bricks, Grass Path, Frosted Ice, Magma, Nether Wart Block, Red Nether Brick og Bone Block), isbjørne i polare områder, en ny slags terrængeneration (med fossiler under jorden), samt en ny plante, nemlig rødbeden. Du vil også kunne lave bannere, som set på billedet her forneden:

Chinese Mythology Mash-Up tilføjer 41 nye skins til din spillerfigur, og en verden inspireret af den fjerne orient. Chinese Mythology Mash-Up indeholder også et map til Minecrafts Battle Mode, der udkom tilbage i juni.

Chinese Mythology Mash-Up og opdateringen udkommer til Xbox One og Wii U den 4. oktober, og på alle andre platforme den 5. oktober.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.