DLC pakken Rise of Iron er allerede ude, i øjeblikket venter folk spændt på den nye store The Wrath of the Machine Raid, som følger med pakken. Kl. 19:00 i aften er det muligt at drage i krig med dine venner, som en lille appetitvækker har Bungie lavet en trailer, som viser hvad vi kan forvente at opleve. Denne Raid kræver at man er light level 365, hvilket betyder at man nok skal have brugt en del tid med den nye DLC pakke, før at man er klar til at tage imod udfordringen.

Raids i Destiny har altid været en god udfordring for spillere i hele verden, det er lidt forskelligt hvor lang tid det tager folk at gennemføre dem, vi venter spændt på at se hvor hurtigt folk gennemfører den her Raid.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.