En af sidste års spændende titler på Wii U var Super Mario Maker, hvor man kunne få lov at go Miyamoto i bedene som banedesigner. Wii U er dog ikke nogen rasende succes, så det er rart at se, at Nintendo også snart udgiver spillet til 3DS.

For nogle vil det dog formentlig komme som en overraskelse, at maskinens 3D-funktion ikke vil blive understøttet af spillet. Ifølge et billede af spillets omslag, fundet på EB Games' canadiske hjemmeside, fremstår det tydeligt, at spillet udelukkende er i 2D.

Årsagen ligger formentlig i, at Nintendo vil sikre sig at spillet afvikles flydende og glidende, uden problemer med framerate pga. 3D-effekten. Dette ville nemlig sikkert være resultatet på nogle af Super Mario Makers meget komplicerede baner, og dette ville uden tvivl ødelægge spiloplevelsen.

Er tabet af 3D ærgerligt, eller bruger du slet ikke maskinens 3D-effekt? Lad os vide du begræder tabet eller ej.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.