Ifølge engelske BBC så har EA budt det islandske fodbold forbund 15.000 amerikanske dollars (ca. 100.000 Kr.), for at være med i Fifa 17. Præsidenten, Geir Thorsteinsson, mente dog dette beløb var latterligt lavt, så han afslog og kom med et andet bud.

EA accepterede dog ikke dette tilbud, så det endte med at Island ikke er med i Fifa 17. Island er ellers nr. 27 på Fifa's liste over de bedste fordbold landshold, så det er en kedelig meddelelse til fans af fodbold, specielt efter deres præstation ved EM i sommers.

Disse scener fra EM i Frankrig er svære at glemme.

Det er svært at glemme de fantastiske jubelscener og den specielle publikums hilsen efter kampene, disse har EA dog ikke glemt i Fifa 17. De festlige islandske jubelscener er med i spillet, de bliver dog udført af alle andre hold istedet for Island.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.