Microsoft har annonceret, at det kommende Gears of War 4 nu er gået guld. Det betyder, at spillet er færdigt fra udviklernes side, og klar til at blive trykt på skiver.

Foruden at markere dette med en lanceringstrailer, du kan se her forneden, var begivenheden også nok til at lokke Microsoft-folk til fra nær og fjern.

Microsofts bestyrelse rejste til Vancouver, for at fejre begivenheden sammen med Xbox chefen Phil Spencer og chefen for udviklerstudiet The Coalition.

Du spørger måske dig selv, hvorfor Microsoft er så spændte på Gears of War 4. Spillet er det første i serien, der udkommer samtidig på både PC og Xbox One, og samtidig er det en del af Microsofts Play Anywhere-idé. Det betyder, at hvis du køber spillet på PC, får du det også til Xbox One, og omvendt. Håbet er, at Play Anywhere vil give liv til Windows 10 Store, der indtil videre ikke har haft meget at se frem til.

Og så var Gears of War til Xbox 360 for ti år siden et gevaldigt hit, og Microsoft og Phil Spencer håber at kunne gentage successen endnu engang.

Gears of War 4 udkommer til PC og Xbox den 11. oktober.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard