Pokémon Go synes at lukke ned for visse områder af den menneskelige hjerne. I hvert fald giver spillet anledning til skudepisoder, forsøg på at skaffe sig adgang til minefelter og Nordsjællands Politi, der var nødt til at lave en guide til Pokémon Go-spillere om almindelig skik og brug.

En ny historie fra Amerika understreger vigtigheden af ikke at gå rundt alene i mørke omgivelser. Twitchstreameren Rickeybot blev for ganske nyligt slået ned og berøvet, alt i mens han streamede Pokémon Go.

Rickeybot befandt sig nær Central Park i New York omkring midnat, da han bliver slået omkuld. Tyveknægten løber ind i parken, men ikke før hans ansigt bliver vist grundigt på streamen. Reddit har af samme årsag haft lidt af et detektivarbejde kørende, men indtil videre er tyveknægten ikke blevet fanget.

Så vi gentager dette igen: Hvis du spiller Pokémon Go, udvis forsigtighed, og gå ikke rundt i skumle gader og stræder, også selvom der er spottet en Dragonite der...

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard