Du kan ikke streame fra Bioshock: The Collection

Nogen ville sikkert mene, at det er en vand-vittig beslutning...

Bioshock: The Collection er lige blevet udgivet, og hvis du allerede har købt det, har du måske også bemærket, at du ikke har kunne streame det online. Hverken på Xbox One eller PlayStation 4 kan man streame sin fremfærd på internettet.

Udgiveren 2K Games har anerkendt dette, men giver ikke en nærmere forklaring på hvorfor, man ikke kan streame sit spil. Nogle spil har sekvenser, der er blokeret i forbindelse med streaming, ofte pga. spoilere, men det er første gang, at vi har set et helt spil, der er blokeret.

Hvis man absolut vil streame spillet, kan det stadig lade sig gøre hved hjælp af eksempelvis ekstra PC-hardware, men vil man benytte den indbyggede funktion i PS4 og Xbox One, kan man godt komme til at vente.

"Desværre er det ikke en mulighed at streame Bioshock: The Collection lige nu," udtaler 2K Games, der også fortæller, at udgiveren vender tilbage, hvis situationen ændrer sig. Bioshock: The Collection er udviklet af Blind Squirrel Games.

Jump to comments (0)

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading