Degica Games har annonceret planer om, at udgive RPG Creator i en engelsk udgave. Denne udgave udkommer den 25. september.

RPG Creator er et værktøj, der tillader dig at lave et RPG fra bunden, komplet med fjender, historier og kampsystem. Den oprindelige, japanske udgave udkom i august, 2014, og RPG Creator er en afart af den populære RPG Maker-serie til PC og Mac.

3
1
2

RPG Creator kommer i både en gratis og en betalt version, og den engelske udgave kan desuden prale af en Map Editor, samt muligheden for at dele spil online. Indtil videre er RPG Creator kun til iOS.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.