Du troede, at efter at Sony slog udgivelsesdatoen den 25. oktober fast med syvtommers søm på årets E3-messe, at det var en dato, der ville holde. Til trods for at The Last Guardian er blevet forsinket flere gange, end vi lige vil linke til her.

Det PlayStation 4-eksklusive spil er nu blevet forsinket endnu en gang. Datoen er nu den 7. december, fortæller chefen for Sony World Wide Studios, Shuhei Yoshida. "Fumito Ueda, gen DESIGN og JAPAN Studio har en vidunderlig vision for The Last Guardians rørende og følelsesladede rejse om venskab og tiltro, og vi vil levere den mest polerede oplevelse til vores fans, der er støttet os i så lang tid, som muligt," fortæller han.

"En forsinkelse er en svær beslutning, især med dette spil, men vi har mødt flere bugs end ventet i spillets sidste udviklingsfase. For at sikre at The Last Guardian leverer den tilsigtede oplevelse, tager vi ekstra tid til at arbejde på disse problemer."

The Last Guardian har nu været under udvikling i 9 år, og var oprindeligt et PlayStation 3-spil. I 2015, til årets E3-messe, blev det bekræftet at spillet stadig eksisterede, og at det nu var en PlayStation 4-titel.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

The Last Guardian anmeldelse

Bliver dit julegaveønske en katteørn fra The Last Guardian?

E3 2016: Streams, nyheder, tidspunkter og mere

Alt hvad du skal vide om E3 på et sted.

Mytisk PlayStation 3-spil fortsat under udvikling

...men hvornår vi får det at se, ved ingen

E3 2013: Hvor er The Last Guardian?

Sony kan ikke finde ud af, om spillet er aflyst

The Last Guardian er stadig på vej

Det enormt forsinkede ICO-projekt er stadig på tegnebrættet

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce