For at forhindre større forvirring, når kunder står i butikkerne og skal købe spil, har Sony Interactive Entertainment skabt et mærkat, der skal fortælle folk om et spil nyder godt af PlayStation 4 Pros øgede kræfter.

Nedenstående mærkat vil være på spilæskerne, og vil ifølge vores portugisiske kollegaer også bære følgende beskrivelse på PlayStation onlinebutikken:

1

'PS4™ Pro Enhanced' features vary by game. Select titles may have enhanced visuals, frame rate, HDR 10 support, or increases in resolution.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard