Super Mario Run annonceret .

Nintendo smider Mario på mobilen, allerede i december kan iOs brugere tage en løbetur med Mario.

For første gang i historien kan man snart spille et officielt Nintendo Mario spil på sin telefon og tablet. Ved Apple's store lancerings show igår, kom Mario's far (Shigeru Miyamoto) på scenen for at præsentere Super Mario Run.

Super Mario Run har en spilmode, hvor spilleren samler mønter indtil han når slutningen af banen, og en spil mode, hvor spilleren konkurrerer mod akrobatiske bevægelser fra andre spillere, som har gennemført samme bane. Derudover er der en mode, hvor du laver din egen Mushroom Kingdom, hvilket er baseret på dine spil resultater.

iOS-brugere kan downloade og spille en del af Super Mario Run gratis, for at spille hele spillet skal spillet købes. Flere detaljer vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Spillet er udviklet med Mr. Miyamoto bag rattet.

Spillet udkommer også til Android enheder, Nintendo har dog ikke nogen dato på plads endnu. iOs platformene er Nintendo's første prioritet med Super Mario Run, spillet er udviklet med denne platform i tankerne.

Jump to comments (0)

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Relateret indhold

Super Mario Run er blevet prissat

Er det for dyrt for et mobilspil?

Se traileren til Red Dead Redemption 2 her

Vi skal dog vente et helt år, før vi igen kan lege Cowboy og Indianere.

Red Dead Redemption 2 annonceret

Rockstar Games lover os et nyt episk western eventyr, som efter planen skal udkomme i efteråret 2017.

Friday the 13th forsinket til 2017

Violer er blå, roser er røde. Jason er tilbage, og alle hans venner er døde.

Kojima har intet med Metal Gear Survive at gøre

Spil-auteuren er afvisende overfor Metal Gears nye retning.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading