I går kunne Apple løfte sløret for en ny iPhone-model, iPhone 7, samt en ny udgave af Apples armbåndsur, Apple Watch. I samme ombæring kunne spiludvikleren Niantic LAbs og Apple annoncere en ny version af Pokémon Go, der er kompatibel med Apple Watch.

Denne udgave af Pokémon Go vil gøre dig i stand til at fange pokémoner ved hjælp af uret, samt kunne se finde blandt andet Pokestops.

Samtidig fortalte Niantic Labs, at spillet, siden det blev frigivet til Android og iOS for et par mneder siden, er blevet downloadet ikke mindre end 500 millioner gange. Det må siges at være ganske imponerende.

Pokémon Go til Apple Watch er sat til udgivelse i slutningen af 2016.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.