Sony har nu fjernet Uncharted-filmen fra sin udgivelseskalender, fortæller Comingsoon.net. Det betyder, at filmen formentlig ikke længere er klar til sommeren næste år, sådan som vi skrev for en måned siden.

Dengang kunne vi fortælle, at Joe Carnahan (Narc, The Grey, Bad Boys 3), var blevet hyret til at skrive manuskriptet til filmen. Og han kunne så sent som i torsdags fortælle, at filmens første scene "i manuskriptform, i det mindste, er rigtig, RIGTIG GOD".

Men med et ufærdigt manuskript, og mindst syv andre manuskriptforfattere før i tiden, samt skiftende instruktører, er det nok usandsynligt at filmen når at komme i en eller anden form til næste år.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.