Vi venter allesammen i spænding på at Nintendo endelig afslører deres næste konsol, Nintendo har dog først nogle nyheder angående 3DS før de afslører mere. Nintendo vil afholde en af deres vellidte Direct shows på Torsdag den 1. September kl. 16:00 dansk tid. Dette afslørede de på deres Twitter profil.

1

Vi ved intet om indholdet i dette show, Nintendo har dog sagt at de ikke vil tale om NX. Du kan se udsendelsen her på torsdag.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.