Endelig Fredag, noget man hører alle steder i Danmark. Mange af os vil nok tilbringe mange timer med at spille spil i weekenden, nogle af os er dog lidt mere kreative. En Japansk Youtube bruger har ihvertfald hygget sig med sit kæledyr og god gammeldags fantasi. Han har bygget en kort version af den første bane fra det originale spil, en bane som passer perfekt til hans hamster. Den video skal i da ikke være foruden.

Måske denne video kan give jer derude nogle gode ideer, vi vil da gerne se et par videoer med dansk islæt. Så gå f.eks. igang med at genskabe en Counter Strike bane, og send så din kat/hund (eller guldfisk) igennem banen. Hav en god weekend!

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.