Endelig Fredag, noget man hører alle steder i Danmark. Mange af os vil nok tilbringe mange timer med at spille spil i weekenden, nogle af os er dog lidt mere kreative. En Japansk Youtube bruger har ihvertfald hygget sig med sit kæledyr og god gammeldags fantasi. Han har bygget en kort version af den første bane fra det originale spil, en bane som passer perfekt til hans hamster. Den video skal i da ikke være foruden.

Måske denne video kan give jer derude nogle gode ideer, vi vil da gerne se et par videoer med dansk islæt. Så gå f.eks. igang med at genskabe en Counter Strike bane, og send så din kat/hund (eller guldfisk) igennem banen. Hav en god weekend!

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Flere artikler af Mikael Bisp

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Vi har en ny verdensrekord i Super Mario Bros.

66 millisekunder hurtigere end den tidligere etter

Super Mario Bros. gennemført på under 5 minutter

NES klassikeren gennemført på rekordtid

Nintendo-legende afgået ved døden

Forhenværende direktør Hiroshi Yamauchi blev 85 år

Super Mario Bros. 3DS i produktion

Mere fyldigt overskæg?

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce