September måned byder på vild ræs, parkour, kinesiske lejemordere og lidt norsk rollespil. Som Xbox Guld medlem kan man glæde sig til 4 alsidige spil, som sædvanlig er der tale om 2 spil til den gode gamle Xbox 360 og 2 spil til Xbox One.

  • Sept. 1-30 EARTHLOCK: Festival of Magic - Xbox One.
  • Sept.16-Okt. 15 Assassins Creed Chronicles: China - Xbox One
  • Sept. 1-15 Forza Horizon - Xbox 360
  • Sept. 16-30 Mirrors Edge - Xbox 360

Xbox 360 spillene kan selvfølgelig spilles på Xbox One via Backward Compatibility.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.