Star Citizen er et meget ambitiøst spil projekt, det har allerede samlet mere end 100 millioner amerikanske dollars i støtte fra spillere over hele verden. Spillet har været mange år undervejs, hele verden venter spændt på hvornår spillet vil udkomme. Folkene bag spillet har lovet at singleplayer delen, Squadron 42, udkommer i slutningen af 2016, mens multiplayerdelen først skal udkomme i slutningen af 2017. Om det holder stik er så en helt anden sag, men indtil da så kan vi nyde den her video fra Gamescom 2016, her blev version 3.0 fremvist for udvalgte folk.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Flere artikler af Mikael Bisp

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Prøv Star Citizen gratis

Og spil det til og med fredag

Star Citizen hyrer en hær af Hollywood-kendisser

Gary Oldman, Mark Hamill, Gillian Anderson m.fl.

Star Citizen sprænger alle rammer for pladskrav

Hvor mange gigabyte sagde du lige?

Star Citizen får ødelæggelse til at se godt ud

Bliv rumtidens Picasso med dit våben

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce