Mads Mikkelsen i Death Stranding?

Hideo Kojima dropper hints, som antyder at Mads er med i hans næste spil.

Ved E3 i år præsenterede Hideo Kojima sit nyeste spil projekt. Spillet hedder Death Stranding og har Norman Reedus i hovedrollen, vi ved ikke meget om spillet. Hideo Kojima tweeter altid meget, om mad, favorit film og meget mere. En snarrådig bruger på forummet Neogaf har fulgt ham i lang tid. Brugeren som hedder Sn4ke_911 har sammenlignet tweets fra Kojima med tweets fra nogle Mads Mikkelsen fans.

2
Hvem er denne skikkelse?
3
Ja det ligner ihvertfald Mads som er i London lige nu.

Det ser umiddelbart ud som om det er samme person på begge billeder, det kan selvfølgelig ikke siges med sikkerhed, men vi ved at Kojima har for vane at drille sine fans på nettet. Så det hele skal tages som et rygte i øjeblikket. Men som dansker håber man da at rygtet er sandt, det er da på tide at en af Danmarks største skuespillere for en rolle i et computerspil.

Jump to comments (0)

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading