Den brasilianske klassificeringstjeneste har åbenbart lækket eksistensen af Lego Harry Potter Collection til PS4, en samling af de to Lego Harry Potter-spil.

Samlingen blev hurtigt fjernet fra klassificeringstjenesten, men Twitter-brugeren Felipe Mesquita tog et billede forinden:

Lego-spillene er stadig meget populære, og i betragtning af at Harry Potter-feberen er tilbage med en ny film i biograferne og et teaterstykke på scenen, kombineret med at det første spil udkom tilbage i 2010, er der grobund for et nyt puplikum.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.