I et Gamescom Interview med Game Informer, fortæller Electronic Arts' executive vice president Patrick Söderlund, at vi meget vel kan se frem til en remaster af den første Mass Effect-trilogi.

EA, der ellers ikke har gjort sig meget i remasters af tidligere spil, kan have skiftet kurs. I hvertfald siger Söderlund: "Det ærlige svar er, at vi absolut kigger på det. [...] Du kan forvente at vi højst sandsynligt vil følge i hælene på vores venner hos Activision pg andre firmaer, der har gjort dette."

En remaster af Mass Effect -trilogien, med opdateret grafik og forhåbentlig justering af gameplayet, ville være den perfekte måde at fordrive tiden inden Mass Effect: Andromeda udkommer engang i 2017.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard