Titanfall 2 får snart en multiplayerbeta. Den kommer dog kun til PlayStation 4 og Xbox One, mens PC-spillere må se langt efter samme oplevelse.

Ifølge Vince Zampella, der er grundlægger og chef for Titanfall 2s udvikler, Respawn Entertainment, behøvede betaen faktisk kun at være på en enkelt platform. Dette er fordi at spillet kører servere per platform. Men at Respawn alligevel har to platforme til deres beta, er blot for at have ekstra data.

PCen bliver forbigået på grund af platformens mange hardwarekonfigurationer, og for optimering af "min spec" maskiner.

Vi ved ikke præcis hvornår betaen går i gang, men Zampella giver et hint til hvornår den begynder:

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard