Smell-o-vision har længe været en teknik, som er dukket op i forbindelse med både spil og film. Og nu har Ubisoft åbenbart kig på teknikken igen. I hvert fald hvis man skal tolke på nedenstående trailer.

Produktet hedder Nosulus Rift, og er en dims, som fungerer sammen med South Park: The Fractured But Whole. Hver gang hovedpersonen i spillet prutter (hvilket er ofte, da prutter er et magisk angreb), vil dimsen udsende lugten af prut, direkte op i næsten på spilleren.

Det lyder som en aprilsnar, eller noget fra The Onion, men Ubisoft vil rent faktisk vise dimsen frem til Gamescom, hvor man også kan prøve dimsen.

Om Nosulus Rift er andet end et spøjst reklamestunt er pt. uvist, men det ville ikke være overraskende, hvis dimsen havnede i et ultrabegrænset antal Collector's Editions, eller måske som gevinst i en konkurrence.

South Park: The Fractured But Whole udkommer til PlayStation 4, PC og Xbox One den 6. december.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.