Master of Orion er efter en periode på Steams Early Access klar til udgivelse. Udvikleren WG Lab har annonceret, at spillet udgives den 25. august, til en pris af 30 dollar. Du kan også stadig købe Early Access' Collector's Edition, der koster 50 dollar.

Uanset om du køber den almindelige udgave eller Collector's Edition, får du gratis en kopi af strategispillet Total Annihilation.

Master of Orion er et strategispil i genren 4X (eXplore, eXpand, eXterminate, eXploit) og er ikke direkte en remaster eller remake af det originale Master of Orion, men snarere en aft genopfindelse. Ifølge WG Labs tager spillet de bedste elementer af originalen og tilfører det moderne elementer, der appellerer til den moderne gamer. Og så har spillet stemmeskuespillere som Alan Tudyk (Star Wars, Firefly), Mark Hamill (Star Wars), Michael Dorn (Star Trek) og Robert Englund (Nightmare on Elm Street). Og så spilveteraner som Troy Baker og Nolan North.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.