Ifølge den koreanske nyhedsside iNews24, er Blizzards næste projekt ikke et nyt spil, men derimod et tilbageblik på et tidligere spil, i form af en HD-remaster af StarCraft.

Ifølge hjemmesiden vil spillet have originalens gameplay, men grafikken bliver overhalet med HD-assets, og brugerfladen vil ligeledes blive opdateret.

Om dette er rigtigt, og hvornår det i så fald bekræftet, er uvist, men vi vil formentlig høre noget til september, når verdensmesterskabet i StarCraft II løber af stablen i september. Og hvis dette arrangement forløber uden nyheder, finder BlizzCon 2016 sted i november, og dette ville være en oplagt begivenhed for Blizzard at annoncere spillet.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.