Xur er en våbenhandler i Destiny. Men han har åbenbart enten en dobbeltgænger eller en fætter, for en lignende figur er nu dukket op i Blizzards World of Warcraft.

I den seneste udvidelse til World of Warcraft, Legion, optræder en figur der hedder Xur'ios, der sælger genstande i Dalaran. Figuren er stort set identisk med Destinys Zur, og de genstande han sælger er også en reference til den originale Xur.

For Curios Coins sælger han forskellige genstande. Curious Coins er så World of Warcrafts pendant til Destinys Strange Coins. Og genstandende er eksempelvis Krota's Shield (Crota i Destiny), Ingram's Puzzle (Engrams i Destiny) og Gjallar's "Horn" (Gjallarhorn i Destiny).

Spil der omtales i artiklen

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.