Det var et af salgsargumenterne for Fallout, at konsolspillerne ville kunne nyde mods på lige fod med PC-spillerne. Men efter at Xbox One-versionen fik denne mulighed for knap to måneder siden, har der været stille på PlayStation 4-fronten.

Bethesda udtalte dengang, at PlayStation 4 stillede udvikleren overfor adskillige begrænsninger, som eksempelvis at filerne ikke kunne være større end 900 MB, at lydfilerne ikke var kompatible med PlayStation 4s operativsystem, og problemer med teksturer.

Siden da har Bethesda ikke nævnt mods på PS4 med et ord, indtil nu. På Twitter fortæller udgiveren, at de stadig arbejder på mods, og er i dialog med Sony.

Noget tyder på at PlayStation 4 ikke var helt så nem at greje, som Bethesda håbede. Vi håber dog at der snart kommer et gennembrud.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.