Til foråret 2017 vil du kunne stifte bekendtskab med et nyt medlem af Layton-familien. Lady Layton er både hovedpersonen og titlen på det næste spil i Professor Layton-serien. Det er ikke overraskende, da vi tidligere har skrevet, at Professor Layton selv ikke ville være hovedpersonen i næste spil.

XCageGame på Youtube fangede traileren til spillet:

Lady Layton er datter af Professor Layton, og spillet vil følge hende løse gåder, og prøve at skabe et navn for sig selv som detektiv.

Spillet udkommer til Nintendo 3DS, Android og iOS til foråret 2017, selvom dette formentlig kun er en japansk udgivelsesdato indtil videre.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.