Nordic Games, der ejer rettighederne til Darksiders-serien, er åbenbart glade for besynderlige navne. Først udgav de Darksiders 2: Deathinitive Edition, og nu kommer Darksiders: Warmastered Edition.

Warmastered er en genudgivelse af 2010-actionspillet, til PlayStation 4, Xbox One og Wii U, der nyder godt af bedre grafik i form af bedre rendering, skygger og post-processing. Det betyder 1080 p med 60 fps på Xbox One of PlayStation 4, og 1080p og 30 fps på Wii U.

Spillet udkommer den 25. oktober til en særlig budgetpris, og vi håber at spillet sælger godt nok til, at Nordic Game giver grønt lys for udviklingen af et Darksiders 3.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.