Snart vil dit Xbox Gamertags udløbe efter fem år, hvis du ikke har logget ind på Xbox Line i mellemtiden. Denne ændring i reglerne er blevet indført i Microsofts nye serviceaftale.

"Bemærk at Xbox nu kræver, at du logger ind mindst hvert femte år for at holde dit Gamertag aktivt," står der nu i reglerne. "Hvis du ikke logger ind i dette tidsrum, anser vi din Microsoft-konto som værende inaktiv, og vil lukke den for dig."

Ændringen vil træde i kraft den 15. september, og efterfølgende skal du huske at logge ind, hvis du vil beholde dit unikke navn. Microsoft har tidligere låst op for navne, der var anset som værende inaktive. I det tilfælde kunne du være heldig, at score et navn, der var blevet registreret tilbage ved Xbox Lives fødsel.

Så husk, at hvis du vil beholde retten til dit navn online, så husk at logge på mere ofte end hvert femte år.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.