Microsofts Games with Gold-program bliver ved med at begave brugerne med lækkert, og gratis, indhold, til både Xbox 360 og Xbox One.

I denne omgang er det wrestlingspillet WWE 2016 og Warriors Orochi 3 Ultimate til Xbox One, mens Xbox One-ejere kan se frem til Spelunky og Beyond Good & Evil HD.

Der er god grund til at ofre harddiskplads på alle spillene, da de alle er værd at prøve.

WWE 2016 kan hentes fra 16. august til 15. september, Warriors Orochi 3 Ultimate er gratis i hele august, Spelunky er gratis fra 1. til 15. august, og Beyond Good & Evil HD kan hentes fra 16. til 31. august. Og du kan stadig nå at hente julis Games with Gold-spil, som The Banner Saga 2.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.