Ny konsol i november - Nintendo Classic Mini.

Mens vi venter på Nintendos ny konsol - NX, forsøder de ventetiden med en mini udgave af NES. 

Nintendo er ikke helt klar til at lancere deres nyeste konsol, det afholder dem dog ikke i at forsøge at tjene lidt flere penge. Nu har de annonceret en mini udgave af deres fantastiske konsol NES. Denne nye konsol, som de kalder Nintendo Classic Mini, vil blive lanceret i USA og Europa den 11. November og vil have en pris på $59.99 (der er desværre ikke kommet nogen officiel pris for Europa endnu).

1

Konsollen ligner til forveksling den originale NES konsol, bare i en mindre udgave. Du kan sætte den direkte til dit HD-fladskærms TV med den medfølgende HDMI kabel, og der følger en classic controller med konsollen når du køber den. Konsollen kommer dog uden nogen strømforsyning, den vil i stedet kræve strøm fra en USB-port, tilgengæld kommer den lille maskine med 30 indbyggede spil.

 • Balloon Fight
 • Bubble Booble
 • Castlevania
 • Castlevania II: Simon's Quest
 • Donkey Kong
 • Donkey Kong Jr.
 • Double Dragon II: The Revenge
 • Dr. Mario
 • Excitebike
 • Final Fantasy
 • Galaga
 • Ghost'n Goblins
 • Gradius
 • Ice Climber
 • Kid Icarus
 • Kirby's Adventure
 • Mario Bros.
 • Mega Man 2
 • Metroid
 • Ninja Gaiden
 • Pac-Man
 • Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
 • StarTropics
 • Super C
 • Super Mario Bros.
 • Super Mario Bros. 2
 • Super Mario Bros. 3
 • Tecmo Bowl
 • The Legend of Zelda
 • Zelda II: The Adventure of Link

Du kan selvfølgelig købe en ekstra controller ved siden af, så du kan spille 2 personer på samme tid, eller du kan bruge en af dine controllere fra Nintendo Wii. Så der er rig mulighed for at genopleve de gode gamle Nintendo spil sammen med venner og familie på den nye konsol.

2

En ting som vi gamle spillere kan huske bedst ved den gamle konsol, var den manglende mulighed for at gemme sine spil. Dengang var der ikke noget som hed gamesaves eller memory-kort, heldigvis har Nintendo tænkt på dette med den nye konsol, man vil nemlig kunne gemme sine spil undervejs, akkurat som man er vant til ved de moderne spil.

Nintendo Classic Mini ser ud til at være en konsol som vil glæde både nye og gamle spillere over hele verden, det skal blive spændende at se hvad konsollen kommer til at koste herhjemme. Man har vel også lov til at håbe at Nintendo har en SNES mini i tankerne hvis den her konsol bliver en succes, der er mange spil på den konsol vi gerne vil spille igen.

Jump to comments (0)

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading