Playstation Plus er klar med deres bud på underholdende spil til sommerferien. Som sædvanlig er der to spil til både Playstation 3 og Vita, men den her gang er der tre spil til Playstation 4 ejere.

Her er listen med spillene i juli.

  • Call of Juarez: Bound in Blood, PS3
  • Fat Princess, PS3
  • Oreshika: Tainted Bloodlines, PS Vita
  • Prince of Persia: Revelation, PS Vita
  • Saints Row: Gat out of Hell, PS4
  • Furi, PS4

Som om dette ikke er nok, så får du også tidlig adgang til Paragon betaen fra Epic Games. Paragon er det nyeste bud på et spil i MOBA genren, og for at hjælpe dig igang med spillet får du som Plus medlem en såkaldt starter pakke til spillet.

Som Playstation Plus medlem behøver du ikke at bekymre dig om de dage, hvor solen ikke gider komme frem bag skyerne, der er mange timers underholdning i juli måneds spil.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.