Mojangs utroligt populære Minecraft er klar til at gå i fodsporene på spil som Angry Birds, Street Fighter og Tetris. Minecraft-filmen har nemlig fået en udgivelsesdato.

1
Sådan vil filmen IKKE se ud

Sæt kryds i kalenderen for den 24. maj, 2019. Mojang har annonceret, at Warner Bros. vil være klar med filmen, der instrueres af Rob McElhenney (It's Always Sunny in Philadelphia). Filmen er overraskende nok liveaction, og ikke animeret, og vil naturligvis filmes i 3D og IMAX. De fleste havde nok forventet, at filmen ville blive en animeret affære a la Telltale Games' Minecraft Story Mode.

Når vi kommer tættere på udgivelsen, vil Mojang give flere detaljer. Er du allerede nu klar, eller tror du at det bliver et flop?

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.