The Legend of Zelda: Breath of the Wild ser ud til at forny Zelda-serien på mange måder. Open world, stamina, våbenholdbarhed og mere. Og så vil spillet have stemmeskuespil. Spilseriens producer, Eiji Aonuma, har fortalt hvorfor serien for første gang har taget dette skridt.

1

"Det er svært at efterlade et varigt indtryk kun ved hjælp af tekst," har Aonuma fortalt til Polygon. Han understreger også, at ikke al dialog vil være indtalt. Kun vigtige øjeblikke, hvor Aonuma ønsker at gøre ekstra indtryk på spilleren, vil have stemmeskuespil.

Aonuma fortæller, at første gang han hørte en stemme i spillet, rørte det hans hjerte. Men Link vil under ingen omstændigheder have en stemme, understreger Aonuma. "Hvis Link siger noget, som spilleren ikke er enig med, vil forholdet mellem spilleren og Link blive ødelagt."

The Legend of Zelda: Breath of the Wild udkommer til både Wii U og Nintendos nye konsol, NX.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.