Besthesda har annonceret næste udvidelse til Fallout 4. Den hedder Nuka World og er det sidste stykke DLC til Fallout 4.

Bethesdas Todd Howard beskrev Nuka World som en stor historiedrevet tilføjelse. Indtil August, hvor denne sidste del lander, må vi nøjes med Vault-Tech Workshop, hvor i man endelig kan bygge sin egen Vault. Denne udvidelse er klar til juli, og ligner til forveksling en 3D-version af Bethesdas populære mobilspil, Fallout Shelter.

Allerede i næste uge er Fallout 4 Contraptions Workshop klar, der tilføjer våben og rustningshylder, samt transportbånd med videre.

Sidst, men ikke mindst, så arbejder Bethesda på en VR-udgave af Fallout 4. Den udkommer til næste år på HTC Vive. Både en demo af Fallout 4 VR, samt en VR-udgave af Doom afviklet i id Tech 5, vises frem på E3.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.