Agent er et navn omgæret af mystik. På samme måde som en rigtig hemmelig agent, har vi hørt navnet blive hvisket i krogene, men indtil videre har spillet eksisteret i det skjulte. Men det ændrer sig måske, for Take-Two Interactive Software har hos det amerikanske varemærke og patentkontor forlænget rettighederne til Agent.

Det originale varemærke blev registreret i 2013, og det bemærkelsesværdige er, at man kun kan fornye et varemærke, man har planer om at bruge, fem gange a i seks måneders intervaller. Det betyder, at Take-Two nu ikke kan forlænge varemærket mere, med mindre de kan fremvise et produkt.

De har nu et halvt år til at kunne præsentere noget under Agent-navnet, men når vi er så tæt på E3, ville det være underligt, hvis det blot skulle være et tilfælde.

Agent blev annonceret til E3 i 2009, som en PlayStation 3 eksklusiv titel, udviklet af Rockstar, og have 1980'ernes kolde krig som tema. Om spillet stadig er PlayStation-eksklusivt, handler om den kolde krig eller sågar i det hele taget ekskisterer, er uvist. Vi håber dog at høre noget i næste uge, når E3 går i gang.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.