Agent er et navn omgæret af mystik. På samme måde som en rigtig hemmelig agent, har vi hørt navnet blive hvisket i krogene, men indtil videre har spillet eksisteret i det skjulte. Men det ændrer sig måske, for Take-Two Interactive Software har hos det amerikanske varemærke og patentkontor forlænget rettighederne til Agent.

Det originale varemærke blev registreret i 2013, og det bemærkelsesværdige er, at man kun kan fornye et varemærke, man har planer om at bruge, fem gange a i seks måneders intervaller. Det betyder, at Take-Two nu ikke kan forlænge varemærket mere, med mindre de kan fremvise et produkt.

De har nu et halvt år til at kunne præsentere noget under Agent-navnet, men når vi er så tæt på E3, ville det være underligt, hvis det blot skulle være et tilfælde.

Agent blev annonceret til E3 i 2009, som en PlayStation 3 eksklusiv titel, udviklet af Rockstar, og have 1980'ernes kolde krig som tema. Om spillet stadig er PlayStation-eksklusivt, handler om den kolde krig eller sågar i det hele taget ekskisterer, er uvist. Vi håber dog at høre noget i næste uge, når E3 går i gang.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Rockstar fornyer mystisk varemærke

Berygtet PS3-eksklusiv kan stadig være i live

Rockstar North: Agent i 2010

Website spilder stor kande kaffe.

GTA V i 2011, mere GTA IV DLC på vej

Rockstar slet ikke færdige med at negle biler.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce