Sony bekræfter eksistensen af kraftigere Playstation 4.

Efter flere måneders spekulation har Sony endelig udtalt sig om den såkaldte Playstation 4 Neo. 

Præsident og Global CEO for Sony Computer Entertainment Inc., Andrew House, har overfor den amerikanske hjemmeside Financial Times bekræftet eksistensen af en ny og kraftigere udgave af Playstation 4.

"Den kraftigere udgave af konsollen vil komme til at koste mere end den nuværende konsol. Vi har planlagt at den skal eksistere sideløbende med standard Playstation 4-konsollen."

Denne udtalelse tyder på, at vi ikke skal forvente at den nye Playstation 4 vil komme til at erstatte de konsoller, vi allerede har stående i hjemmet. Andrew House siger, at den nye udgave er beregnet til Hardcore-gamere og forbrugere som ejer et 4K tv.

Dette kan sikkert berolige spillere, der var i tvivl, om deres nuværende konsol vil kunne spille fremtidens Playstation 4-spil. Spørgsmålet er nok mere, hvad for en understøttelse de nye konsoller vil få. Vi kan kun gisne om det i øjeblikket, men håbet er, at spillene på Neo-konsollen vil have en højere framerate og køre flydende.

Går du og glæder dig til at se den nye konsol ved spilmessen E3 i næste uge, så må vi desværre skuffe dig. Andrew House bekræfter nemlig, at de ikke vil vise konsollen der. Sony vil vente indtil de har en komplet pakke, så de kan fremvise den nye Playstation 4 på én gang.

Jump to comments (0)

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading