Sony har annonceret tre nye titler til PlayPlayStation VR.

Det første hedder Statik, kommer fra LittleBigPlanetVita-udvikleren Tarsier Studios, og kombinerer mysterier og puzzles. I spillet følger man Dr. Ingen og hans assistent Edith , der undersøger en række mystiske maskiner.

"VR har masser af potentiale for nye måder at fortælle historier på og spille, og vi ville ikke tage den nemme udvej, Vi ville udvikle et spil, der var både meningsfyldt og sjovt," skriver Dave Mervik fra Tarsier på Playstation Bloggen. "Der ligger mange mærkelige nattediskussioner bag Statiks koncept, men vi føler, at vi har fundet et der opfylder vores mål."

Vi har en video af det:

Spil nummer to er Harmonix Music VR: The Dance, fra udvikleren af Rock Band. I spillet kan du både være DJ og koreograf, ved at styre musikken og instruere figurer i hvordan måsen skal rystes.

Der er 17 stykker musik inkluderet, men du vil være i stand til at importere musik via USB.

Harmonix Music VR udkommer samtidig med PlayStation VR til oktober.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er How We Soar, der handler om at ride en fønix rundt i fantasy-inspireret omgivelser. Spillet er udviklet af tidligere Free Radical Design- og Crytek-folk, under navnet Penny Black Studios, og How We Soar bruger DualShock 4 som tømmer til at styre den store fugl.

"Har du overvejet hvordan Harry Potter havde det, da han første gang red på en hippogrif? Eller hvordan Bastian oplevede det, når han red på Falkor i Den Uendelige Historie? Det er den oplevelse, som vi vil have at spilleren får, når denne første gang træder ind i vores verden," fortæller Penny Blacks Tom Turner på Playstation Bloggen.

Spillet vil skifte mellem virkelig og fantasi, når spilleren flyver tæt på bogsider, og afslører minder fra "Forfatteren", og lader dem komme til live.

How We Soar udkommer senere i år. Her er en trailer

Spil der omtales i artiklen

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.