En PlayStation 4 og Xbox One remaster af The Elder Scrolls 5: Skyrim rygtes at blive annonceret til Bethesdas E3-konference på søndag.

Ifølge Eurogamers kilder, skulle rygtet være sandt, og Bethesda skulle desuden være klar med annonceringer af The Evil Within 2, Wolfenstein 2 og annoncere Prey 2 endnu engang i løbet af konferencen.

Rygtet om Skyrim remasteren kommer fra insideren Shinobi602, samt en øjensynlig insider, der skriver på NeoGAF som Enter the Dragon Punch.

Shinobi602 nævnte forsigtigt en "remaster af en art ... for noget" under en H.A.M. Radio podcast (via Gematsu). Den tyske hjemmeside GamePro.de hældte benzin på bålet ved at sige, at det er Skyrim det drejer sig om, og Enter the Dragon Punch underbyggede rygtet i en GAF-tråd ved at skrive "it's real".

Dragon Punch gik så vidt, at skrive at remasteren vil indeholde "mods, alt DLC og forbedret grafik.". Understøttelse af mods kunne være centralt, da det er noget der fik interessen for Fallout 4 til at stige. Og mods er hvad der har holdt Bethesdas spil i live i meget lang tid.

Prey 2 ser ud til at være et helt andet spil, end det der blev vist frem i 2011. Noget tyder på at Texasafdelingen af Arkane, kendt for Dishonored, har genopbygget spillet fra grunden. Dette er sket efter at Bethesda øjensynligt aflyste spillet tilbage i 2014.

Og Wolfenstein 2 har vi fornemmelsen af findes, efter at en af forgængerens stemmeskuespillere fortalte, at hun arbejdede på endnu et spil i serien.

Og The Evil Within 2? Vi har ikke hørt noget særligt om det, men vores anmelder mente at det første spil var alright.

Spændende bliver det også, at Bethesda kommer til at fremvise gameplay fra Dishonored 2. Det spil udkommer i år, den 11. november.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.