Vi husker vel alle Bulbasaur, Charmander og Squirtle, de ikoniske starter-pokémon fra Pokémon Red og Blue. Dengang de populære væsener virkelig slog igennem, stod de tre startere frem som front-figurerer sammen med Pikachu, for et brand som senere tog verden med storm.

Nu er der gået 20 år siden da, og mange flere starter Pokémon har været fremme i bevidstheden; Cyndaquil, Totodile, Mudkip og Torchic er de sidste, som jeg selv husker ved navn, og det var endda helt tilbage i 3. generation (vi er nu nået til 7.)

Pokémon Sun og Moon er de nyeste skud på stammen, når det kommer til håndhold Pokémon underholdning. Sløret er blevet løftet for de tre nyesre startere, og de kan ses i videoen herunder.

Den ærlige mening fra undertegnede er, at selvom de er hyggelige og nuttede, så er der ikke helt potentiale til, at de bliver helt så ikoniske. Uglen Rowlet er cool nok, sælen Popplio er på grænsen til at være for fjollet og ild-katten Litten har et yderst plat navn. Men mon ikke de alle er super sjove at bruge i spillet? Hvad synes I derude?

Spil der omtales i artiklen

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.