1

Vores venner fra Chassis Arcade lukker, men frygt ej, det er startskuddet til noget nyt og bedre. Lokalet i Faksegade blev for lille til så meget arkadeaction og retro love. Derfor flytter Chassis til nye og større lokaler på Nørrebro, adressen hedder Wesselgade 4, en parallelgade til Blågårdsgade. Arkaden skifter i samme ombæring navn fra Chassis Arcade til Bip Bip Bar, da ingen tilsyneladende kunne huske eller forstå det gamle navn.

Websiden chassisarcade.dk og facebook-siden vil fremover vil stå som et arkiv for tiden i Jægersborggade til Faksegade og frem til nu, men fremover vil man kunne finde gutterne på facebook og på den nye hjemmeside. Sidste spiller på Østerbro foregår d. 11. maj, 13:00 - 22:00, og det er i Faksegade 19, 2100 København.

Der er åbningsfest i Wesselgade d. 18. maj. På Bip Bip Bar vil du kunne spille alle de fede arkadespil til en pris på 2-5 kr. pr. spil, og der er mulighed for at låne konsoller og håndholdte maskiner til dit bord. Der vil blive vist e-sport på storskærme, og her vil man også kunne følge med i de store finaler i selskab med ligesindede gamere. Samtidig kan man nyde nudler og toasts samt øl (enten på fad eller flaske, det er under forhandling), whiskey og sodavand.

About the author

Jonatan A. Allin

Jonatan A. Allin

Contributor

Jonatan er en langhåret pixelfetichist, som elsker fightingspil, indiespil, rollespil, bilspil, chiptunes, dødsmetal og mikrobryggerier. Han mener, at spilindustrien endelig er ved at blive voksen, men han kæmper en hård kamp for aldrig selv at blive det. Han har en achievement i engelsk og film- og medievidenskab fra KUA. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009

Flere artikler af Jonatan A. Allin

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce