PewDiePie har fået ny bil

En lækker sag med attitude

Når man bliver stor på YouTube, så skal man også have sig en slæde at køre rundt i. Det har PewDiePie indset, og lavet en lille video omkring - som man nu gør, når man lever af at lave videoer på nettet.

Vi befinder os i England på en solskinsdag, og PewDiePie har samlet en ven (eller to), til bilens introduktionsvideo. Der er flammer, chips, brød og endda en anime-pude at finde, som man nu kan forvente. Høj hip hop musik bliver blæst igennem bilens højttalere, og soltaget bliver da også flittigt vist frem.

Det hele er lidt over-the-top, men hva' fa'en, det er jo gode gamle PewDiePie, der skal vise sin nye sag frem. Vi kan ikke forvente mindre, og hvis det allerede nu kribler i maven over, hvad han har købt for en sag, så se den lige her:

Jump to comments (1)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading