1

Man skulle ikke tro det, men FOX News har åbenbart en passioneret The Division spiller iblandt sine værter. Spillet, der fik rosende ord med på vejen fra undertegnede, har set bedre dage, og utilfredsheden har bredt sig over spillerbasen.

Udviklerstudiet Massive, der står bag The Division sammen med Ubisoft, har haft travlt med at finjustere mekanikker i spillet. Det har vakt harme i alle afkroge af spillets community, og man må sige, at nyhedsværtens udbrud i videoen herunder er et godt billede af hele frustrationen.

Det er nemlig blevet sværere at få godt gear, og i spillets Dark Zone, hvor der ellers skulle være svært og high-end gear, er der blot snydere og udstyr der knapt kan bruges. Man spilder altså meget af sin tid i spillet, hvor man normalt havde en følelse af gevinst.

Se klippet, og hør den sjove bemærkning sidst i videoen. Det er guld værd i sig selv, at han faktisk i det hele taget nævner spillet, i et indslag der intet har med det at gøre.

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.