Våbensmed i Texas har skabt en Nintendo-pistol

Men ikke helt uden drama

1

Et texansk våbenfirma har haft lidt tid at slå ihjel, og i den forbindelse skabt en pistol i bedste Nintendo-stil. Resultatet er ganske rammende, og man kunne da sagtens forestille sig, at enhver Nintendo-fan med passion for skydning, ville eje sådan en sag.

Firmaet bag det enestående design - Precision Syndicate - har kun lavet denne ene model med Nintendo motiv. På trods af, at det blot er en hyldest til Nintendo, og et stykke kunsterisk håndværk, så har de dog formået at tiltrække sig en smule negativ opmærksomhed.

For selvom der har været ekstremt meget positiv feedback omkring pistolen, så er der også en hel del negativ. Folk har nemlig truet med sagsanlæg grundet pistolens "legetøjsudseende", som efter sigende ligner noget et barn kunne finde på at bruge. Derudover var der også klager omkring brud på copyright-lovgivningen.

Til det, havde firmaet slået et svar op på deres facebook-side. Heri blev der forklaret, at pistolen er et unikum, og blev produceret for en ven, og at man skal have tålmodighed, hvis firmaet skal nå at svare på alle henvendelser. Det, der dog skulle være sagens punktum, var firmaets kommentar til "legetøjspistol"-argumentet:

"Husk nu at holde våben udenfor børns rækkevidde. Det er almen viden."

Fornuftigt sagt.

2

Jump to comments (2)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading