Når en video om lækket gameplay udkommer den 1. april, er det svært ikke at tro det er en aprilsnar. Især til noget som Mass Effect: Andromeda.

Men det er hvad der er sket, og vidoen viser blandt andet, at vi kan se frem til at flyve rundt med jetpack i områder, og på den måde skalere bygninger, hvis vi vil.

Den lækkede video viser også en række nye effekter, og videoen skulle angiveligt være fundet på hjemmesiden for en udvikler der arbejder på Andromeda. EA har også været hurtigt ude med deres hammer for at slå viden ud af internettet, men det er selvfølgelig umuligt.

Videoen viser ellers ikke meget mere end at der er jetpacks, Krogans eksisterer stadig, og en gas der lader til at være dødelig. En insider fortæller, at videoen viser spillet i en 2014-version, og at det ser meget anderledes ud nu. Så, lad være med at dømme ud fra videoen her.

Andromeda har allerede fået en mulig afsløring af det generelle plot af spillet, så EA må ikke være helt så glade for denne video.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Flere artikler af Bille Vincent Brynjolfsson