Okay. Undskyld. Jeg løj. Det er ikke nogen rigtig NES, jeg taler om. Men derimod en relancering af den populære Nintendo-konsol. Den er produceret i lejlighed af the Legend of Zeldas 30-års-jubilæum af firmaet Analogue.

Konsollen er ikke udarbejdet i massivt guld. Naturligvis. Men derimod belagt med 24karat guldplader. En temmelig vild pyntegenstand til stuen, ikke?

Der er kun produceret 10 eksemplarer. Og hvert enkelt koster $4999. Svarende til omtrent 30.000 danske kroner. Så du skal være temmelig dedikeret - og hurtigt ude - hvis du vil have grabberne i en af konsollerne.

Analogue begyndte at lave disse relanceringer af NES'en, fordi den originale ikke er synderligt kompatibel med nyere fjernsyn. Deres konsoller er altså en slags portet version, som skulle samarbejde bedre med nutidens teknologi.

2

About the author

Sebastian Sørensen

Sebastian Sørensen

Contributor

Sebastian fik gaming ind med modermælken, begyndende med Prince of Persia og Hellcats Over the Pacific og på faderens Macintosh 9500. Som femårig purk fik han sin første PlayStation. Sonys konsol skulle sidenhen vise sig at blive en fast følgesvend. Han er primært optaget af kompetitive spil - bilspil, shooters og MOBA'er (primært HoN) er en del af den daglige kost. Indimellem kan en stærk RPG fungere som tilskud. Når han ikke har en controller i hånden, bruger han tiden på at knipse motiver med sit kamera samt glane surrealistiske film.

Flere artikler af Sebastian Sørensen

Kommentarer (1)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce