Vi har alle prøvet det; din modstander fører kampen og scorer næste mål. Stillingen er nu 3-1 i deres favør, og modstanderen bliver ganske træls at spille imod.

1

Herefter bliver der gået mere efter bilen end bolden fra din side, og du forsøger ihærdigt at banke et par mål ind, men det sker bare ikke.

Spol en smule frem, og det er nu blevet for træls. Du trykker start, går ned og vælger "Exit to Menu", og sidder nu med endnu et tab mellem hænderne. Men der er for meget arbejde i, at kæmpe sig tilbage fra at være bagud og derefter klikke sig ud til menuen.

Derfor findes der nu en bot, der kan lave en ragequit for dig, hvis du pludselig kommer bagud med to mål. Men det gør dig bare til et dårligt menneske, hvis du faktisk bruger den på måden som beskrevet ovenfor. Dårlige taber.

Et lille spøjst tiltag, der sikkert er skabt i anledning af, at det er 1. april. Men man kan faktisk bruge den på en positiv og motiverende måde.

Installér Ragequit Bot og brug den som motivation til ikke at komme bagud med to mål. Så er du et godt menneske. Men stadig lidt træls.

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.