Så er der dukket nyt op omkring den kommende udvidelse til Rocket League. Vi skrev tidligere på måneden om den nye tilføjelse, der bringer en basketball til raketbilernes verden, og nu har udviklerne hos Psyonix været ude og afsløre lidt mere.

Udgivelsesdatoen er sat til april. Det varer derfor ikke længe før, at vi alle kan lege Michael Jordan med raketbilerne. Derudover har Psyonix smidt et lille klip på deres Twitter, der viser en bil der hamrer bolden gennem nettet.

Udvidelsen vil højst sandsynligt være gratis, og mon ikke at der kommer lidt ekstra godter i samme ombæring? Det bliver helt sikkert en fed omgang Rocket League.

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.