2015/articles//a/1/8/1/9/8/9/5/eurogamer-x0ddfs.jpg

Boston er ikke et venligt sted i Fallout 4, overhovedet. Der er fyldt med onde, muterede væsener, folk der slås, og radioaktivitet der brænder kødet af dig.

Det gøres dog væsentligt lettere ved, at du kan gemme dit spil hvorend du er, men det er også derfor, at det nye Survival Mode er en velkommen tilføjelse.

Survival Mode fjerner nemlig muligheden for at gemme spillet, og gør i det hele taget alt sværere. Og så kommer det næste uge, hvis Bethesda ikke lyver for os. Helt præcist hvornår siger de selvfølgelig ikke.

Det handler dog ikke kun om at fjerne muligheden for at gemme spil konstant. Survival Mode giver blandt andet også vægt til din ammunition, kræver at du spiser og drikker, og gør kampe farligere.

Vi har allerede lavet en liste over ændringerne, som du kan læse her.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.