Her er Diablo-dokumentet der startede det hele

8 sider der sikrede en af de mest legendariske serier

1
Et lille uddrag

Tilbage i 1994 var der ikke noget der hed Diablo. Den velkendte klassiker var blot en idé, der lå på 8 siders papir, som manglede en investor. En spæd begyndelse, som man ikke ofte tænker over, når man blot ser spillet - og serien - som den succes den så tydeligt er.

David Brevik - en af hovedmændene bag Diablo-serien - holdte et oplæg ved Games Developers Conference hen over weekenden, og lovede i samme ombæring, at fremvise de originale dokumenter der sikrede Diablo sin fremtid.

Det er et sjovt lille indblik i en verden, som man ikke ofte får et så intimt kig i. Dokumenterne fortæller om spillet, idéerne bag, og hvordan det skal markedsføres optimalt. Derudover er der ligeledes en tidslinje, der viser hvor lang tid udviklingen vil tage, og hvor meget hver del af spillet kræver tidsmæssigt.

Det er 8 sider, som enhver spilinteresseret vil finde interessant, og det viser virkelig hvor små de største har været. Man må også konkludere, at serien stadig får en kærlig hånd af udviklerne, såvel som spillerne.

Hele dokumentet kan åbnes (og hentes) lige her.

Jump to comments (4)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading